Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

7 martie 2016

Îți place să mănânci carne de porc?

În multe religii consumul de carne de porc este interzis, pentru că această carne «nu e curată». Desigur, obiceiurile și gusturile purceilor în alimentație nu sunt chiar pe gustul vostru. E greu de spus, ce NU pot hali acești veșnic înfometați grăsuni. În consecință, carnea lor este pur și simplu plină cu o varietate de microorganisme și paraziți care sunt dăunători pentru om. Încercând să pregătim la cină câteva bucățele gustoase de cărniță de porc, neapărat să fi atent, ca mâncarea ta să fie gătită adecvat din punct de vedere termic. Pentru carnea asta, condițiile de preparare sunt deosebit de importante.Desigur că poți deveni victima unei ascaridiaze intestinale poți deveni și fără ajutorul cărnii de porc. Cu toate acestea, cei ce sunt înclinați pentru o viață supraponderală, precum copiii și persoanele în vârstă, ar trebui să se abțină de la cosumul de astfel de carne. Nivelul ridicat de hormoni de creștere în carnea de porc crește riscul de cancer. Histamina, care este de asemenea din abundență în carnea de porc, dă undă verde pentru bolile inflamatorii ale pielii. Și desigur, să nu uităm de faptul că porcul este un mediu foarte prielnic pentru reproducerea și dezvoltarea virusului gripal. Adevărul este că, un conținut sporit în carne de vitamina B, recomandă această carne pentru mamele ce alăptează.

Într-un cuvânt, n-ar fi rău să amintim, că înainte de schimbările radicale din dieta voastră, trebuie neapărat să consultați un medic de specialitate.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Îmi pare rău, dar nu mai admit Anonimat la comentarii, pentru că sunt asaltat de reclame pentru site-uri pentru bărbați, nu despre conținutul blogului!
Vă mulțumesc pentru înțelegere!