Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

23 iulie 2015

După ani de studii și practică, am devenit și SomelierChiar dacă mulți dintre voi o să zâmbiți... în sensul că... ”a făcut ăsta cursul de somelier și a băut tot ce se putea bea la cursuri, doar de dragul băuturii...!”, eu totuși mi-am văzut de treabă și m-am perfecționat în tot ce se poate spune că ești perfect în domeniul restaurației și hotelier! Ca să fie clar! Și pentru asta mulțumesc celor de la SOMM ACADEMY, școală de specialitate a OSR 2011 (Organizația Sommelierilor din România sub îndrumarea D.nului Președinte Marian Timofti - foto).
Și perfecționarea asta am făcut-o pentru că, n-am vrut niciodată să fiu întors pe dos de ”patronii” sau de ”șefii de restaurante” (am pus între ghilimele special aceste cuvinte), care văd cu totul altfel acest domeniu al activității de turism și restaurație! Vor profit cât mai mare, pe investiți cât mai mici, dar pe spinarea necunoscătorilor.
Dacă consumatorul ar fi și el ”școlit” ca să zic așa, poate altfel ar fi condițiile în comportarea stafului din restaurante și hoteluri!Așa că... aveți grijă și citiți ce o să mai scriu eu pe blog, dacă vreți să considerați că pe banii voștri, nu-și bate joc nimeni nici măcar pe o terasă de cartier!
Pentru că oriunde v-ați afla, trebuie să știți că pe banii voștri, trebuie să fiți serviți precum unei vechi zicale ”comuniste”: Clientul nostru, stăpânul nostru.
Și tare bună era vorba asta! Pe bune!

Un comentariu:

Îmi pare rău, dar nu mai admit Anonimat la comentarii, pentru că sunt asaltat de reclame pentru site-uri pentru bărbați, nu despre conținutul blogului!
Vă mulțumesc pentru înțelegere!