Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

Medalie de aur - Campionatul International de Gatit in aer liber - Arad 2012

8 martie 2011

8 Martie - Ziua Internaţională a femeilor!


Doamnelor şi Domnişoarelor, 

LA MULŢI ANI!

Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor - deşi ei se plâng dar numai pentru că aşa s-au obişnuit - pentru că sunteţi cele care insuflaţi dragostea peste orice faceţi voi şi familia voastră, pentru că sunteţi cele care numai când priviţi către copiii voştri, daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că sunteţi cele care găsesc în fiecare zi timp pentru orice problemă şi orice nevoie a celor dragi, pentru că, deşi vă mai plangeţi cateodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi, mai puternice şi mai hotărâte, pentru că sufletul vostru ştie ce e iubirea, cum se dăruieşte şi cum se primeşte ea ... şi pentru tot ceea ce reprezentaţi ... pentru voi timpul se opreşte puţin în loc la fiecare început de Primăvară, să vă aducă un omagiu ... 
La multi ani!


4 comentarii:

  1. Superb!!!!!!!!! Pentru ca sunt printre vizitatoarele blogurilor tale, pentru ca sunt femeie, si pentru ca ma regasesc in ceea ce ai postat: MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca ne-ai vazut:))....iti multumim!:)..Uneori este tot ceea ce dorim..SA NE VEDETI!

    RăspundețiȘtergere

Îmi pare rău, dar nu mai admit Anonimat la comentarii, pentru că sunt asaltat de reclame pentru site-uri pentru bărbați, nu despre conținutul blogului!
Vă mulțumesc pentru înțelegere!